deurhendel

Nieuwe deurkrukken als aanvulling op je interieur

Het is een vaak vergeten onderdeel van het interieur, deurkrukken. Je kunt ze op veel plekken halen, onder meer bij de standaard bouwmarkt maar ook bij de speciaalzaak online. Een van die speciaalzaken is Deurbeslag-Expert.nl, zij vertelden onlangs alles over deurkrukken en hoe mensen hun keuze maken in de perfecte set.

Hoe maken mensen de keus als ze een nieuwe set deurkrukken willen hebben?

Dit wordt vooral gedaan op basis van snelle behoefte voldoening. Men beseft zichzelf dat ze nieuwe deurkrukken willen of nodig hebben, door bijvoorbeeld schade, en gaan dan snel na waar ze deze zouden kunnen halen. Vaak komt men dan uit op de eenvoudige bouwmarkt, daar hebben ze standaard sets en betaal je doorgaans een ‘oké-prijs’.  Echter, wat wij merken, er komt ook steeds  meer vraag naar kwalitatieve klinken. De echte, mooie, exclusieve deurkrukken die dan ook iets meer mogen kosten. Natuurlijk, ook bij ons vind je de goedkoopste krukken, maar als je echt wat speciaals wilt voor je huis dan moet je zeker niet naar de bouwmarkt.

Wat voor advies geef je mensen die nieuwe deurkrukken zoeken?

Er zijn enkele invalshoeken mogelijk, onder meer prijs, materiaal of de stijl (of sfeer).  Eigenlijk is dan vooral de stijl en sfeer die men zoekt van belang, wat voor een sfeer wil je creëren in je interieur? Moet dat een stijlvolle, strakke sfeer zijn? Of wil je juist een klassieke en landelijke stijl hebben? Daar zijn namelijk heel andere deurkrukken geschikt voor.

In ons assortiment vind je klassieke deurkrukken die goed passen bij een landelijke woning. Voor nieuwbouw woningen, die vaak een stuk strakker en moderner zijn, kan je beter voor een nieuwe deurkruk gaan van bijvoorbeeld RVS. Vooral de fusion serie is ontzettend mooi.

Hoe kies je jouw perfecte deurkruk? Dit is een vraag die we vaker ontvangen, hoe kies je jouw perfecte deurkruk. Dat hangt af van verschillende factoren, denk onder meer aan je wensen, budget, woning en meer.

2 thoughts on “Nieuwe deurkrukken als aanvulling op je interieur

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.